Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Визначені пріорітетні напрями залучення міжнародної технічної допомоги до Харковської області

Визначені пріорітетні напрями залучення міжнародної технічної допомоги до Харковської області

7 травня 2014 року відбулась робоча зустріч директора Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної з керівництвом Регіонального центру міжнародних проектів і програм. У заході також взяли участь перший заступник директора Департаменту-начальник аналітичного управління Денис Ткачов та заступник директора Департаменту-начальник проектного управління Олег Масленніков. Під час зустрічі керівник центру Станіслав Ігнатьєв розповів про історію створення центру, проекти та програми, які наразі реалізуються та зазначив основні напрямки стратегії розвитку співробітництва центру з Харківською обласною державною адміністрацією.

В свою чергу Юлія Світлична висловила впевненість в плідній співпраці в сфері залучення міжнародної технічної допомоги, підвищення інвестиційної привабливості та конкурентоспроможності Харківської області.

Довідка. Регіональний центр міжнародних проектів і програм — український аналітичний центр, який створений в рамках договору від 16.07.2013 р. між Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна, Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською обласною радою та Асоціацієюорганів місцевого самоврядування Харківської області. Діяльність Центру здійснюється в рамках реалізації «Стратегії сталого розвитку Харківської області до 2020 р».
Метою діяльності Регіонального центру міжнародних проектів і програм є сприяння міжнародному і міжрегіональному співробітництву Харківської області у сфері міжнародних програм і проектів, збільшення обсягів залучення міжнародної технічної допомоги, сприяння розвитку територіальних громад.