Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Свято останнього дзвоника на Харківщині відбудеться 30 та 31 травня

Свято останнього дзвоника на Харківщині відбудеться 30 та 31 травня

Директор департаменту науки і освіти ХОДА Анатолій Бабічев в ефірі програми ХОД ТРК «Тема дня» зазначив, що ситуація в Україні не вплине на завершення учбового року. Він підкреслив, що чітко встановлені дати проведення державної підсумкової атестації, свята останнього дзвоника, вручення документів про освіту. Так, державна підсумкова атестація через проведення позачергових виборів Президента України буде пересунута. Для 11-х класів вона відбудеться - 23, 27, 29 травня, для 9-х - з 2 по 16 червня. 

«Проведення свята останнього дзвоника відбудеться 30 та 31 травня. А що стосується ЗНО, то цього року для участі в ньому зареєструвались 16 700 осіб, дати проведення з 3 по 27 червня 2014 року. Всього цього року на Харківщині близько 18 тисяч випускників», - зазначив Анатолій Бабічев.

Він також підкреслив, що майже всі пункти для ЗНО на Харківщині будуть знаходитись на території вищих навчальних закладів. Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти готовий повністю, є належне фінансування і ніщо не перешкодить якісному проведенню процесу.

Теги