Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Серед школярів області відбулися спортивні ігри "Старти надій"

Серед школярів області відбулися спортивні ігри "Старти надій"

На стадіоні Комунального закладу комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «ХТЗ» Харківської обласної ради відбулися дитячі спортивні ігри «Старти надій» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області за програмою «Спорт протягом життя». У заході взяли участь 24 команди Харківської області, 8 команд м. Харкова, загальною кількістю 330 учасників.

Школярі змагалися у бігу на 60 м, 800 м (дівчата), на 1000 метрів (хлопці); естафеті 8 х 50 метрів; стрибках в довжину з розбігу; метанні м’яча на дальність.

В загальнокомандному заліку переможцем стала команда Золочівського району. ІІ місце у команди Дзержинського району м.Харкова, ІІІ місце – у команди м.Куп’янська.

Довідка. Дитячі спортивні ігри "Старти надій" проводились відповідно до наказу Департаменту науки і освіти ХОДА від 14.04.2014 № 203, згідно з Єдиним календарним планом спортивно-масових та оздоровчих заходів Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на 2014 рік.

Теги