Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХОДА нагородили сумлінних платників податків

В ХОДА нагородили сумлінних платників податків

Сьогодні в ХОДА відбулась церемонія нагородження переможців регіонального туру рейтингу "Сумлінні платники податків - 2013". У заході брали участь перший заступник голови ХОДА Ігор Райнін, заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова, голова ради територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Харківській області Марина Вишневська.

Ігор Райнін висловив щиру подяку всім присутнім керівникам підприємств.

«Сьогодні в залі зібралися люди, які творять для того, щоб наші регіони і країна розвивалися, щоб люди мали соціальні гарантії. Саме фінансова та економічна системи визначає політичну стабільність країни. І я щиро радий тому, що в березні місяці завдяки вашій роботі в Харківській області зібрано на 130 млн грн більше ніж у березні 2013 року. І мені приємно розуміти, що, незважаючи на всі труднощі сьогоднішнього часу, ви продовжуєте підтримувати людей, продовжуєте підтримувати країну», - сказав Ігор Райнін.
 

У ході урочистого заходу трудові колективи підприємств були нагороджені статуетками та почесними грамотами обласної адміністрації. Серед сумлінних платників податків були ПАТ Харківський плитковий завод, ДП «Електроважмаш», ПАТ «Завод «Південкабель», Харківська бісквітна фабрика і багато інших.