Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представлені голови Сахновщинської і Близнюківської райдержадміністрацій

Представлені голови Сахновщинської і Близнюківської райдержадміністрацій

26 квітня заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Георгієвський представив нових керівників районів – голову Сахновщинської райдержадміністрації Івана Котулу і голову Близнюківської райдержадміністрації Василя Пащенка. «Відзначу, що пріоритетом у роботі обласної державної адміністрації є створення команди однодумців, які будуть ефективно працювати на благо місцевої громади та української держави в непрості для країни часи. І керівництво обласної державної адміністрації, і територіальна громада харківського регіону сьогодні покладають на вас великі надії щодо стабілізації соціально-політичної та економічної ситуації в нашому регіоні, чекаючи від вас відповідального і грамотного виконання професійних обов'язків», – зазначив Юрій Георгієвський.

За підсумками сесії Близнюківської районної ради, яка відбулася 25 квітня, депутатський корпус висловив незгоду з призначенням нового голови Близнюківської районної державної адміністрації.

«Беручи до уваги невдоволення територіальної громади, зазначу, що відповідне розпорядження про призначення нового голови ухвалено і в.о. Президента України, та головою обласної державної адміністрації. Воно є виваженим і підлягає виконанню. Наше завдання – забезпечити ефективну взаємодію як на районному, так і на обласному рівні для досягнення спільних цілей. Тому сьогодні ми даємо можливість новому керівнику виконувати поставлені перед ним завдання. Ми даємо йому шанс проявити себе», – зазначив Юрій Георгієвський.

Крім цього, віце-губернатор висловив подяку за роботу колишнім головам районних адміністрацій Лідії Шулець та Віталію Яковенку.