Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові сплели вінок – символ розквітаючої України

У Харкові сплели вінок – символ розквітаючої України

Сьогодні, 24 квітня, в галереї «Костюринський провулок» відбулася всеукраїнська акція «Україна, розквітай!» У заході взяли участь голова Харківського міського національного громадського об'єднання казахстанців «Бірлік» Макка Каражанова та представники інших національних об'єднань Харкова. Головною метою акції була можливість представниць різних нацменшин показати свою щиру любов до України. Протягом вечора присутні під керівництвом дизайнера змайстрували вінок зі стрічок і тканин – символ Весни і любові до України.

За словами Макки Каражанової, вінок – це символ розквітаючої, сильної та самостійної України.

«Такий багатий край з такими прекрасними людьми – він повинен тільки розквітати і нічого йому не повинно загрожувати, ніякі зовнішні і внутрішні агресори. Ми повинні жити в світі, в любові, цінувати те, що ми маємо. Я молюся за Україну, щоб вона завжди розквітала. Ми сьогодні прийшли плести вінки за покликом серця, щоб висловити свою любов до України», – сказала вона.

Крім цього, кожна учасниця створила по одній квітці в Вінок міста Харкова, який потім передадуть Президенту України як знак доброї волі.