Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбувся І-й обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв

На Харківщині відбувся І-й обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв

В Харківському обласному Палаці дитячої та юнацької творчості спільно з Харківським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, Харківським обласним товариством лісівників України був проведений І-й обласний (відбірковий) етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. У ньому взяли участь 50 юних лісівників, що представляли 7 учнівських лісництв Харківської області.

В межах заходу пройшла виставка досягнень учнівських лісництв, на яку учні представили творчі звіти, фоторепортажі про проведену природохоронну роботу, щоденники дослідницької роботи з лісового господарства, власноруч виготовлені наочні посібники (колекції, гербарії, муляжі), вироби з природного матеріалу.

За висновками журі І місце отримало Утківське учнівське лісництво (Утківської ЗОШ Харківської районної ради Харківської області);
ІІ місце: Бабаївське та Червонооскільське учнівські лісництва;
ІІІ місце: Чемужівське, Васищевське, Задонецьке, Наталинське учнівські лісництва.
 

Переможці зльоту - юні лісівники Утківського лісництва у вересні 2014 року візьмуть участь у VІІІ Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв, який відбудеться у Волинській області. Повідомляє сайт Департаменту науки і освіти ХОДА.