Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У міста Харківської області надійшли кошти необхідні для соціальних виплат

У міста Харківської області надійшли кошти необхідні для соціальних виплат

Сьогодні відбулася обласна селекторна нарада під керівництвом першого заступника голови ХОДА Ігоря Райніна. У ході засідання заступник начальника Головного управління державного казначейства Харківської області Тетяна Іванова розповіла про те, що матеріальні кошти вже надійшли в усі бюджети міст місцевих значень і Харківської області. Також вона підкреслила, що вже отримані 70 млн грн, які необхідні для виплати допомоги і виплат при народженні дитини. Кошти спрямовані в райони.

«Необхідні кошти вже надійшли до бюджетів на місцях, передані в усі установи, які фінансуються з державного бюджету, робота була розпочата сьогодні і триває», - запевнила всіх присутніх Тетяна Іванова.

Також заступник начальника Головного управління державного казначейства Харківської області відзначила, що сьогодні однією з важливих проблем є забезпечення шкільних автобусів в області дизпаливом та бензином. Так, згідно з результатами моніторингу Департаменту освіти, в останній тиждень на рейс не вийшли 8 автобусів: у Богодухівському районі - 3, у Харківському - 5. Основна причина - розрив договорів по проведеним тендерам, які були на початку року укладено, оскільки істотно змінилася цінова політика на паливо і бензин.

«Ми всім пропонуємо застосовувати механізм зустрічних платежів - погашати заборгованість перед постачальниками послуг шляхом погашення заборгованості з податків до бюджету. Ми завжди підемо на цей механізм розрахунку. Однак, на жаль, часто виявляється, що податки сплачуються мінімальні. Але завжди можна звернутися в районні казначейства, там вам допоможуть вирішити ці питання», - сказала заступник начальника Головного управління державного казначейства.

Теги