Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пріоритетом діяльності обласної державної адміністрації є проведення оздоровчої кампанії 2014 на належному рівні

Пріоритетом діяльності обласної державної адміністрації є проведення оздоровчої кампанії 2014 на належному рівні

Про це сьогодні в ході засідання обласного штабу з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей розповів в. о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Георгієвський. Також він нагадав, що за підсумками 2013 року Харківська область домоглася гідних результатів у реалізації літньої оздоровчої кампанії, зайнявши третє місце у Всеукраїнському рейтингу. Цього року, незважаючи на соціально-політичну ситуацію, важливо зберегти досягнуті результати, гарантувавши всім дітям Харківського регіону повноцінний відпочинок та оздоровлення.

«Пріоритетами оздоровчої кампанії 2014 року в Харківському регіоні залишаються збереження високих показників оздоровчої кампанії, належного рівня фінансування, а також безпеку оздоровлення та організованого відпочинку дітей. Також прошу особливу увагу при фінансуванні оздоровчої кампанії звернути на оздоровлення та відпочинок дітей пільгового контингенту», - сказав в. о. заступника голови ХОДА.

Довідка. Всеукраїнська оздоровча кампанія стартувала в березні 2014 року. Більше 80 дітей виїхали до Одеси для оздоровлення в УДЦ "Молода гвардія". З 20 квітня ще 43 дитини відвідають цей табір на березі Чорного моря. На території Харківської області проживає 416400 дітей, в т.ч. 207 700 в віці від 7 до 16 років. З них більше 141 тисячі - це діти, які потребують державної підтримки (діти соціально незахищених категорій).