Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться Міжнародний молодіжний форум «Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті»

У Харкові відбудеться Міжнародний молодіжний форум «Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті»

14 квітня у Харківському національному університеті радіоелектроніки розпочнеться традиційний Міжнародний молодіжний форум «Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті». За підтримки Міністерства освіти і науки України він проводиться з 1997 року. Головна мета форуму - об’єднання молодих вчених, студентів та аспірантів різних країн навколо ідеї створення інформаційного суспільства, зміцнення між ними зв’язків, довіри та співробітництва.

На цьогорічний Форум надійшла 1431 теза доповідей молодих науковців з України, Росії, Білорусі, Болгарії, Ізраїлю, Єгипту, Німеччини, загалом з 75 вищих навчальних закладів і установ України, а також з 35 установ країн світу. В роботі Форуму планують взяти участь студенти-іноземці, які навчаються в ВНЗ України - з Китаю, Лівану, Марокко, Анголи, Алжиру, Азербайджану, Туркменістану, Іраку та багатьох інших країн.

Під час роботи Форуму на виставці технічної творчості молоді будуть представлені, як програмні продукти, так і технічні розробки. Деякі з них вже впроваджуються у виробництво.

Теги