Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута представив голову Краснокутської райдержадміністрації

Ігор Балута представив голову Краснокутської райдержадміністрації

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута представив колективу Краснокутської райдержадміністрації нового керівника. Згідно з розпорядженням в.о. президента України Олександра Турчинова, головою Краснокутської РДА призначено Олександра Марчука.  

«Україну очікує серйозна реформа місцевого самоврядування, яка дасть більше можливостей і повноважень місцевим органам влади та громадам. Бюджет формуватимуться знизу вгору, а не навпаки, як зараз. Разом з цим реформа спричинить поліпшення рівня відповідальності влади. Сподіваюся, новий керівник виправдає очікування громади Краснокутського району», – зазначив Ігор Балута.

Губернатор Харківщини нагадав, що Олександр Марчук обіймав посаду першого заступника голови Краснокутської районної державної адміністрації в 2008 - 2010 рр., тому його досвід повинен допомогти йому в розвитку цієї території.

«Я дійсно жив і працював у цьому районі, ніколи про нього не забував. Сьогодні я готовий зробити все, що від мене залежить, щоб забезпечити стабільну соціально-економічну та політичну ситуацію в Краснокутському районі», – запевнив голова РДА.