Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Shell» завершила буріння другої розвідувальної свердловини на Харківщині

«Shell» завершила буріння другої розвідувальної свердловини на Харківщині

Сьогодні відбулася робоча зустріч Міністра економічного розвитку і торгівлі України Павла Шеремети з керівником представництва «Shell» в Україні Грехемом Джоном Тайлі. У ній також взяли участь голова Харківської ОДА Ігор Балута і голова Харківської облради Сергій Чернов. У ході зустрічі сторони обговорили питання, що стосуються реалізації на Харківщині інвестиційного проекту «Shell». «Ми закінчили нашу другу розвідувальну свердловину, яка розташована в Близнюківському районі. Ми зараз зібрали дані по цій свердловині і аналізуємо їх. У нас склалися прекрасні стосунки з населенням, яке проживає в тих районах, де ми працюємо. Також хочу відзначити, що такому успіху свідчить підтримка обласної та районної влади», – сказав Грехем Тайлі.

Також він додав, що на території Харківської області розпочнуться роботи зі збору сейсмічних даних. Вони будуть проводитися в 13 районах Харківської та Донецької областей. Крім цього, в 2014 році почнеться робота в рамках угоди про розділ продукції на території «Юзівська».

У свою чергу Ігор Балута зазначив, що Харківська облдержадміністрація надасть будь-яку можливу підтримку в рамках своєї компетенції.

«Підтримка з нашого боку буде. Нас влаштовує все з екологічної точки зору, і надалі ми плануємо використовувати ті ж стандарти», – сказав губернатор.