Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наше завдання – створення привабливого інвестиційного клімату. Павло Шеремета

Наше завдання – створення привабливого інвестиційного клімату. Павло Шеремета

Сьогодні Міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета провів нараду з керівництвом структурних підрозділів ХОДА. У заході також взяли участь в.о. заступника голови облдержадміністрації Ігор Райнін та заступник голови – керівник апарату Харківської ОДА Василь Хома. «Ми дуже вдячні Павлу Михайловичу за те, що він прибув з робочим візитом в Харківську область. Для нас це дуже важливо, оскільки наш регіон давно не відвідував Міністр економіки, а для харків'ян і нашого промислового комплексу це має велике значення», – зазначив Ігор Райнін.

У ході наради обговорювалися перспективи розвитку великої промисловості, малого та середнього бізнесу регіону, залучення іноземних інвестицій і робота споживчого ринку.

«Завершуючи засідання, я хотів би наголосити на тому, що наше спільне завдання полягає у створенні привабливого інвестиційного клімату в складних зовнішньополітичних обставинах. Суттєво збільшити інвестиції у Харківську область в цих умовах – дуже складне завдання, але це можливо зробити. Ми встигли вибудувати робочі відносини з керівництвом обласної ради і облдержадміністрації, ми працюємо і розглядаємо, де можливі точки зросту і на основі чого це можливо. Це може бути і державна підтримка, і внутрішня, і міжнародна, а малому бізнесу треба дати свободу дії», – зазначив Міністр.

Теги