Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Оргкомітет щодо підготовки до створення регіонального Антикорупційного комітету зібрався на чергове засідання

Оргкомітет щодо підготовки до створення регіонального Антикорупційного комітету зібрався на чергове засідання

Відбулось засідання оргкомітету щодо підготовки до створення регіонального Антикорупційного комітету, в який входять представники різних громадських організацій Харківщини.

Як зазначив відповідальний за формування комітету Олексій Курцев, Харківський регіональний антикорупційний комітет вже функціонує при обласній державній адміністрації, отже, йдеться лише про зміну формату його роботи. «Кожен з вас мав змогу ознайомитись з Положенням цього комітету. На наше переконання, сильно його змінювати не варто, воно підготовлене досить ґрунтовно», – сказав він.

Під час засідання було всебічно обговорено всі пункти Положення про Харківський регіональний антикорупційний комітет та запропоновано ряд змін і доповнень. 

Також оргкомітет торкнувся питання суб’єктів Антикорупційного комітету з метою визначити хто може бути його членом. Були розглянуті варіанти особистого членства, представництва від різних організацій та змішана система. Обговорення всіх цих питань буде продовжуватися на наступних засіданнях оргкомітету.