Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Міжнародного трейд-клубу планує відвідати Харківську область

Делегація Міжнародного трейд-клубу планує відвідати Харківську область

Про це сьогодні в ході відеоконференції на тему: «Діяльність МЗС України та забезпечення зовнішньоекономічних інтересів України» повідомив заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської ОДА Денис Ткачов. «Хочу відзначити, що незважаючи на ті політичні події, які відбуваються зараз в країні, наш регіон залишається досить активним і викликає великий інтерес у іноземних партнерів. Найближчим часом, 27-28 березня, заплановано візит делегації Міжнародного трейд-клубу в Україні. На даний момент свою участь підтвердило більше 10 країн», - сказав Денис Ткачов.

«Проведення таких заходів ми підтримуємо двома руками і будемо максимально сприяти цьому. Я вважаю, що дуже важливо безпосередньо показати можливості регіонів, підприємств, експортний потенціал, інвестиційні можливості», - сказав директор Департаменту економічного співробітництва МЗС України Олександр Данилейко.

Довідка. У грудні 1992 року була створена громадська організація - Міжнародний трейд-клуб, який в даний час об'єднує керівників та співробітників відділів з ​​торговельно-економічних питань майже 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Діяльність Клубу здійснюється виключно за рахунок коштів його членів без залучення державних коштів з українського боку.

Основною метою діяльності Трейд-клубу є інформування іноземних дипломатів про економічний, експортний, науково-технічний потенціал України та окремих регіонів, надання українським центральним та місцевим органам державного управління сприяння у залученні інвестицій, встановленні ділових контактів між вітчизняними та іноземними підприємцями.

Теги