Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Темп розвитку медицини на Харківщині буде збережено

Темп розвитку медицини на  Харківщині буде збережено

Про це сьогодні в ході підсумкової прес-конференції у зв’язку з переходом на інше місце роботи розповів заступник голови ОДА Ігор Шурма. «Я завжди казав, що існує так званий харківський стандарт якості роботи. Тобто не розпорошення грошей, не розмазування проектів на 10 років, а конкретна мета, конкретна робота, яку потрібно довести до кінця. І я вважаю, що ми маємо чим пишатися, ми багато чого досягли у галузі охорони здоров’я, і якщо би вдалося хоча б частину всього цього реалізувати у Львові, це було б дуже добре, тому що від цього краще буде людям», - сказав Ігор Шурма.

Заступник голови ХОДА також висловив впевненість, що темп, який було набрано за вісім років роботи буде збережено і надалі.

«Я вважаю, що за вісім років ми досягли того, що і обласна, і міська влада повернулися обличчям до проблем охорони здоров’я. І це є правда, про це свідчать і результати опитувань, і це відчувають люди. І я думаю, цей темп, який було нами набрано за вісім років, буде збережено. Потрібно тримати планку якості роботи. Я зробив стільки, скільки зміг, і наскільки у мене вистачило часу. І я впевнений, що ті, хто буде моїми наступниками, зроблять набагато більше», - сказав Ігор Шурма.

Теги