Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В галереї «Бузок» відбувся творчий вечір композитора Ганни Сорбат

В галереї «Бузок» відбувся творчий вечір композитора Ганни Сорбат

Сьогодні в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відбувся творчий вечір молодого харківського композитора Ганни Сорбат «Consuelo de mi alma...» («Відрада моєї душі...»). У концерті взяли участь сама Ганна Сорбат (вокал, фортепіано), Сергій Давидов (фортепіано, гармоніка), Ганна Сиротіна (флейта), Юхим Мірошниченко (вокал).  В репертуарі автора є твори для різних інструментів і вокальні твори, а також симфонічна поема, яка була її дипломною роботою. Зараз Ганна працює над музикою до кінофільмів. У своїх творах автор намагається передати емоції, які пережила в тих чи інших життєвих ситуаціях. Крім творів композитора в ході вечора також було презентовано збірку її віршів «Дорога додому».

«Гадаю, що у будь-якого композитора, музиканта, творця чи художника в житті бувають моменти, які відображаються в його творчості: закоханість та інші переживання. В моєму житті вони часто трапляються. Тому раджу всім творцям переживати в житті більше моментів радості і горя», – зазначила Анна Сорбат. 

Також вона вважає, що немає нічого ціннішого для композитора, ніж відчувати, що його творчість потрібна слухачам.

«Це дуже значимо для музиканта – коли є слухачі, коли його творчість потрібна кому небудь. Для мене це дуже цінно. Я дійсно дуже вдячна, коли збирається зал і є віддача, коли те мистецтво, яке я створюю, комусь потрібно. Я несу його з любов'ю до людей», – сказала героїня вечора.

Теги