Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Воїни-афганці висловили подяку керівництву області за всебічну допомогу

Воїни-афганці висловили подяку керівництву області за всебічну допомогу

Сьогодні в ході телемарафону на Харківському обласному телебаченні обговорювалася реалізація в регіоні завдань Президента України щодо соціального захисту учасників бойових дій на території інших країн. Заступник голови Харківської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лагутін і керівник Харківської обласної організації «Союз Чорнобиль України» Анатолій Вінник висловили подяку голові Харківської облдержадміністрації Михайлу Добкіну та його заступникам за те, що всі проблемні питання вирішуються практично миттєво.

«Добре вибудувана структура влади в області і в Харкові. Немає проблем з тим, щоб направити людину на лікування в будь-який спеціалізований заклад, коли виникає така необхідність. Таке питання можна вирішити в одній розмові. Сьогодні владу в нашому регіоні представляють небайдужі люди», – заявив Сергій Лагутін.

Його слова підтвердив Анатолій Винник. Він зазначив, що те ж саме може сказати про ставлення до чорнобильців у питаннях забезпечення житлом, лікування та різних соціальних питаннях.

«У нас існує Обласний диспансер радіаційного захисту населення, який завдяки керівництву області, фінансується на такому ж рівні як Госпіталь для інвалідів війни і в питаннях харчування, і в питаннях забезпечення медикаментами. Багато чого зроблено, ведеться ремонт, поставлено багато медичного обладнання. За це спасибі і керівництву обласної адміністрації, і депутатам обласної ради», – підкреслив він.