Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін представив колективу Харківського училища культури нового керівника

Євген Савін представив колективу Харківського училища культури нового керівника

Сьогодні відбулося офіційне представлення в.о. директора Харківського училища культури Любов Морозко колективу училища. Її представив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін. Представляючи Любов Морозко колективу, він зазначив, що знає її як енергійну людину, що володіє колосальним досвідом і працездатністю, для якої немає нерозв'язних завдань.

«Наші спільні робочі зусилля призводили до вирішення дуже серйозних завдань. Я впевнений, що, працюючи разом з Любов Георгіївною, ми зможемо підняти рівень училища так високо, що про нього буде говорити вся Україна», - сказав Євген Савін, звертаючись до присутніх.

Любов Морозко подякувала за можливість продовжувати працювати у сфері культури та, звернувшись до колективу училища, підкреслила, що для неї найголовніше - щирість у стосунках.

«Я дуже хочу, щоб у нас з вами склалися щирі та чесні стосунки, і та атмосфера, яка панує в училище, дозволяє мені думати, що так і буде. Мені б дуже хотілося, щоб ми з вами були центром тієї високої української культури, яку завжди демонструвала Слобожанська земля. І я знаю, що колектив училища несе в своїй душі цей потенціал», - сказала Любов Морозко.

Довідка. Любов Георгіївна Морозко народилася 11 грудня 1950 в с. Запсилля Кременчуцького району Полтавської області. Освіта вища. У 1973 р. закінчила Харківський державний університет ім.М.Горького (спеціальність - історія , кваліфікація - історик). Працювала старшим викладачем кафедри філософії Харківського державного університету, начальником управління культури Харківської облдержадміністрації, директором Харківського академічного театру опери та балету. Заслужений працівник культури України. Кандидат філософських наук, доцент.