Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми використовуємо всі законні способи для того, щоб навести порядок у власному домі

Ми використовуємо всі законні способи для того, щоб навести порядок у власному домі

Так прокоментував створення всеукраїнського громадського союзу «Український фронт» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «Сьогодні ми побачили бажання практично всіх регіонів нашої країни, представлених як партіями, так і громадськими організаціями, створити рух, який буде відображати точку зору тієї частини населення, у якої це право відібрали лідери майданів і лідери опозиції. Вони віщають від імені 46-мільйонного народу, забуваючи, що у більшої частини населення інша точка зору. Сьогодні з'явилася структура, яка буде наділена повноваженнями висловлювати точку зору, альтернативну майданній», – підкреслив він.

Михайло Добкін також повідомив, що присутні висловили свої вимоги про повне й беззастережне звільнення захоплених будівель і споруд без жодних умов, виведення з вулиць екстремістів і вирішення питання про подальше життя і те, що необхідно зробити, щоб не було більше таких конфліктів і протистоянь у суспільстві, за столом переговорів.

Він додав, що в даний час рухом формується з добровольців народна гвардія, яка зможе без застосування протиправних засобів захищати будівлі і споруди, і приступити до звільнення раніше захоплених.

Теги