Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Команда харківських лучніків перемогла на чемпіонаті України

Команда харківських лучніків перемогла на чемпіонаті України

29 січня 2014 року в місті Суми завершився чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих та юніорів. У змаганнях взяли участь представники Львівської, Чернівецької, Сумської, Черкаської, Рівненської, Херсонської, Одеської, Харківської областей та м. Києва. Жіноча команда Харківської області у складі Вікторії Коваль, Дар'ї Павличенко та Ніни Мильченко стала переможницею змагань у командній першості серед жінок. Друге місце посіла команда з Чернівців, третіми стали спортсмени з Львова. В командних змаганнях серед юніорок харківська команда у складі Анастасії Волобуєвої, Юлії Ксенофонтової та Євгенії Рожкової посіла друге місце.

Харків'янин Віктор Рубан в особистих змаганнях посів третє місце. Перші місця в цьому виді програми у львів’ян Маркіяна Івашко та Георгія Іваницького.

Серед жінок бронзовим призером змагань стала харків'янка, МСМК України Ніна Мильченко. Переможницею змагань стала спортсменка з міста Черкаси – Юлія Щепак, срібною призеркою – Лідія Сеченікова з Чернівців.