Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожні служби забезпечують проїзд дорогами Харківської області

Дорожні служби забезпечують проїзд дорогами Харківської області

Сьогодні у Служби автомобільних доріг області та Облавтодора достатньо посипальних матеріалів, всі 325 одиниць техніки в області готові до роботи, 500 одиниць техніки надають комунальні підприємства та ще близько 500 одиниць техніки залучається додатково на договірній основі. Про це повідомив після засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб.

Він заявив, що всі шкільні автобуси виходять на маршрути вчасно, не було жодного зриву з вини дорожників. Всі транспортні маршрути – маршрутні таксі, автобуси, залізничний і повітряний транспорт – працюють стабільно.

«Проблеми з проїздом по дорогах області виникають тільки тому, що учасники дорожнього руху порушують правила, виїжджають на дорогу настільки перевантаженими, що навіть в суху серпневу погоду не на будь-який підйом змогли б піднятися. Нічого говорити про зиму. Вже цього року були випадки, коли перевантажені фури на «лисій» гумі розгорталися поперек дороги, і їх доводилося витягувати», – зазначив Валентин Дулуб.

За його словами, в подібних випадках із заторів в першу чергу звільняються шкільні та маршрутні автобуси, які перевозять великі групи дітей і дорослих. 

Теги