Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В області триватиме створення нових дитячих садків, ремонт і оснащення лікарень, шкіл, культурних і спортивних установ

В області триватиме створення нових дитячих садків, ремонт і оснащення лікарень, шкіл, культурних і спортивних установ

Про це сьогодні в ході брифінгу після відкриття ургентного операційного блоку в комунальному закладі охорони здоров'я «Обласна дитяча клінічна лікарня №1» заявив голова Харківської ОДА Михайло Добкін. «У нас немає сьогодні галузей народного господарства, які не потребують додаткового або посиленого фінансування. Ми з вами живемо в країні, яка дуже багато основних фондів отримала ще при Радянському Союзі. Вони зношені, потребують заміни або капітального ремонту. Тому житлово-комунальне господарство, освіта, охорона здоров'я, спорт і культура фінансуватимуться цього року максимально за тими потребами, які сьогодні є», - повідомив Михайло Добкін.

Також він зазначив, що в регіоні буде продовжена реконструкція будівель і споруд для розширення мережі дитячих дошкільних закладів.

«Ми не маємо потреби в будівництві нових шкіл, але фінансування і капітальний ремонт існуючих - це наш обов'язок, і ми будемо цим займатися. Також ми будемо оновлювати парк шкільних автобусів, матеріально-технічне оснащення закладів освіти та охорони здоров'я. Ніхто не знімав з нас сьогодні завдання і відповідальності за безпечне і комфортне проживання в нашому регіоні», - сказав Михайло Добкін.
 

Теги