Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На території Харківської області проводиться просвітницька робота для підприємців

На території Харківської області проводиться просвітницька робота для підприємців

Про це сьогодні в ході програми обласного радіо «Ранковий ексклюзив» розповів заступник директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Денис Ткачов. За його словами, в рамках реалізації в регіоні завдань Президента України про створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу, Департаментом економіки і міжнародних відносин обласної адміністрації спільно з Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва в 2013 році було проведено більше 40 роз'яснювальних семінарів та круглих столів для підприємців.

«У 2013 році нам вдалося охопити всі райони Харківської області. Ми вийшли за межі стандартних проведень таких заходів у місті Харкові та відвідали всі райони області. Характерною рисою проведення таких семінарів є те, що ми залучаємо фахівців, які працюють в цій сфері. Це представники головного управління Міністерства доходів і зборів Харківської області, аудиторські, консалтингові компанії, юристи, економісти, бізнесмени», – повідомив Денис Ткачов.

Також він зазначив, що семінари – це не єдиний шлях спілкування обласної адміністрації з підприємцями. Крім цього, Департаментом розробляється методична література, на сайті Фонду підтримки підприємництва в Харківській області публікується інформація про проведення заходів.

«Цього року 4 лютого відбудеться виїзний семінар у Дергачівському районі, 6 лютого – регіональний семінар у Харкові, а потім щотижня буде проводитися семінар або круглий стіл з тієї чи іншої проблематики», – сказав Денис Ткачов.