Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» відкрилася виставка «Магія кольору»

У галереї «Бузок» відкрилася виставка «Магія кольору»

Сьогодні в малій залі інформаційно-виставкового центру «Бузок» відкрилася виставка «Магія кольору», на якій представлені роботи художниці Анни Сосніної та її учнів. В експозиції представлені натюрморти та пейзажі, завдяки яким харків'яни можуть зануритися в райдужний світ барвистих сюжетів. Представлені, зокрема, декоративно-прикладне мистецтво і батік. За словами автора, колір – головний персонаж в її роботах. Саме він дарує можливість повністю розкрити емоційний стан і силу почуттів.

«Були часи, коли від художників вимагали дотримуватися суворих канонів. Зараз, як правило, кожен підбирає кольори за покликом своїх емоцій, за покликом своєї душі. Я вважаю, що передати якісь емоції почуття можливо більше кольором, ніж формою», - сказала Ганна Сосніна.

Як зазначила директор галереї Алла Суфранова, незважаючи на юний вік автора картин, вона може працювати в різних стилях і передавати всю гаму почуттів та емоцій.

«Вона акцентує увагу на тому, що завдяки кольору можна виразити в своїй роботі позитивні емоції і зробити життя більш райдужним. Кожен відвідувач зможе вловити нотку душі, залишену майстром в картині», – сказала Алла Суфранова.

Виставка триватиме до 11 лютого.

Довідка. Анна Сосніна народилася 2 травня 1992 р. в місті Харкові. З 2007 по 2011 рр. навчалася у Харківському художньому училищі на відділенні живопису. З 2011 р. – студентка Харківського національного університету ім. Г. С. Сковороди, відділення – дизайн реклами. З 2010 р. – керівник дитячої Арт-студії «Веселка». З 2001 р. – учасник обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок. Неодноразовий учасник і переможець всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Теги