Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область проти подвійних стандартів

Харківська область проти подвійних стандартів

 Відповідаючи на запитання про ставлення до поширення протестного руху в Україні в рамках телемарафону «Відкрита студія» на «Першому національному», голова облради Сергій Чернов зазначив: «Готові до всіх випробувань. Ми вже їх проходили. Але Харківщина проти подвійних стандартів. Адже мирні акції давно перестали бути такими.

 Голова Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру після такого мирного спілкування з громадянами опинився в лікарні у зв'язку з пораненням голови. У голови Вінницької обласної ради Сергія Татусяка отруєння газом після такого ж мирного спілкування. Цей перелік можна продовжити. Щодня спілкуюся з моїми колегами, головами обласних рад, володію достовірними відомостями».

Сергій Чернов також зазначив, що неправдива інформація, яка поширюється опозиційними ЗМІ, не сприймається жителями області, більше того - вона викликає обурення. «Ми робимо все, щоб стримати багатотисячні трудові колективи, щоб ці люди не вийшли самі і не почали наводити порядок в інших регіонах. Харківщина проти громадянської війни», - сказав Сергій Чернов.

Теги