Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Громадська рада при ХОДА ухвалила заяву про політичну ситуацію в країні

Громадська рада при ХОДА ухвалила заяву про політичну ситуацію в країні

Сьогодні в ході засідання Громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації його члени ухвалили проект заяви Громадської ради при ХОДА «Про політичну ситуацію в країні і події, що відбуваються в м. Києві з 19 січня 2014 року». Документ буде доопрацьований і опублікований на сайті Громадської ради при ХОДА.

«З почуттям великої тривоги і обурення спостерігали ми, жителі Східної України, представники громадських організацій Харкова за черговою ескалацією політичного протистояння в Києві. Життя ще раз підтвердило, що екстремісти не визнавали і не визнають конституційного права кожного громадянина на вільне волевиявлення, що вони знаходяться поза правовим полем демократичної держави і готові, використовуючи методи насильства і провокацій, поставити країну на межу громадянської війни і межу розпаду держави.

Громадська рада підтримує заяву харківських обласної та міської рад, і звертається до керівництва міста та області з вимогою і далі проводити політику злагоди та єдності, дій у збереженні порядку, дисципліни і стабільної роботи всіх трудових колективів нашої області», - йдеться у зверненні.