Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Люди у всіх містах нашої країни хочуть мирного життя

Люди у всіх містах нашої країни хочуть мирного життя

«Події, які відбуваються у нас в країні, переростають у щось неймовірне, що викликає біль у всіх нормальних людей, що живуть в нашій країні. Багато з тих, хто знаходилися на майдані, прийшли, можливо, прагнучи зробити своє життя кращим, але не розуміючи, як це зробити. А ними починають користуватися інші люди, які нічого доброго не хочуть ні для нас, ні для країни. Вони прагнуть лише до влади. Вони не повинні ні в якому разі домогтися свого, оскільки зроблять наше життя тільки гірше», - заявив в ході мітингу проти політичного екстремізму, беззаконня і розколу суспільства заступник голови Харківської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергій Лагутін.

Він також підкреслив, що герої - не ті, хто бігає вулицями Києва і кидає коктейлі Молотова, а ті, хто стримує їх, ризикуючи своїм життям.

«Добра всім харків'янам і всім людям, які вийшли сьогодні на мітинги у всіх містах нашої країни з метою показати, що ми хочемо мирного життя, хочемо трудитися, а не заробляти якісь копійки, які виплачують на «майдані», - підкреслив заступник голови Харківської обласної Спілки ветеранів Афганістану.

Теги