Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У демократичній країні не може бути місця екстремізму в будь-яких його проявах

У демократичній країні не може бути місця екстремізму в будь-яких його проявах

Про це сьогодні під час мітингу проти політичного екстремізму, беззаконня і розколу суспільства заявив голова обласної ради Сергій Чернов. «Ми стали свідками того, до чого може привести безвідповідальність політиків і нахабний популізм, що живиться безпринципним жаданням влади. Мирні акції протесту перетворилися на розгнузданий бунт, яким опозиція не в змозі управляти. І якщо опозиція не здатна впоратися зі своїми прихильниками на вулицях Києва, як можна довірити їм владу в країні? У демократичній державі не може бути місця екстремізму в будь-якому його прояві. Насильство не можна виправдати жодною благородною метою», - сказав Сергій Чернов.

Він переконаний, що силове повалення влади, законно обраної народом на виборах, визнаних демократичними світовою спільнотою, в будь-якій цивілізованій країні буде вважатися державним злочином і узурпацією.

«Сьогодні День Соборності України, свято, яке має нагадати всім, що ми єдина країна, єдиний народ, і кожен з нас хоче жити в квітучій і стабільній державі. Але революція і громадянське протистояння - це не шлях до благополуччя і процвітання. Життя в країні повинно увійти в мирне русло заради творення, заради майбутнього», - сказав Сергій Чернов.

Теги