Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ветерани Харківської області виступають за стабільність в Україні

Ветерани Харківської області виступають за стабільність в Україні

«Сьогодні я представляю 650 тисяч ветеранів Харківської області, учасників бойових дій під час Великої Вітчизняної війни, ветеранів праці та ветеранів бойових дій. Ми з цієї трибуни заявляємо: нам потрібна стабільність, нам потрібно займатися вихованням наших онуків, і ми підтримаємо політичний курс нашого Президента», – заявив в ході мітингу проти політичного екстремізму, беззаконня і розколу суспільства заступник голови Харківської обласної організації ветеранів України, учасник бойових дій Юрій Бабайлов.

Він зазначив, що непідписання договору про асоціацію з ЄС у Вільнюсі було викликано тим, що необхідно розібратися з економікою, з європейськими законами, які намагаються зробити Україну своїм васалом. Але чи потрібна в Європі країна, де в центрі столиці руйнують пам'ятники, проявляючи вандалізм і безкультур'я?

На думку Юрія Бабайлова, лідери опозиції і «майдану» переслідують виключно свою політичну мету – захоплення влади, і вивертають мізки молодим людям хибними цінностями та обіцянками, які ніхто і ніколи виконувати не буде.

«Ми з особливим болем у серці звертаємося до всіх ветеранів: не дозволяйте втягувати вас у політичні маніпуляції і дешеві спектаклі. Адже багато сьогоднішніх горлопанів, які проводять віче в центрі нашої столиці, швидко забудуть про ваш благородний порив. Ми закликаємо суворо тримати єдиний стрій, адже тільки в єдності наша міць. Разом ми – сила», – додав він.

Теги