Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківщина на гідному рівні відсвяткує 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка

Харківщина на гідному рівні відсвяткує 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін сьогодні відвідав з робочою поїздкою Золочівський район, де провів круглий стіл з працівниками культури району. У ході круглого столу він зазначив, що на виконання завдань Президента України з належної підготовки святкування 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка Харківщина активно готується до цієї дати. Затверджено низку заходів, які проходять на обласному та районних рівнях. Також віце-губернатор зазначив, що зараз в області існує дві основні сфери підготовки до свята: це широкий спектр культурних і просвітницьких заходів, спрямованих на популяризацію творчої спадщини поета і художника, та благоустрій пам'ятників, присвячених великому українському поетові.

«Всі активно готуються до свята, і Харківщина на гідному рівні проведе всі заходи, присвячені цій даті», - підкреслив Євген Савін.

В ході робочої поїздки заступник голови ХОДА поклав квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку у Золочеві, ознайомився з виставкою, присвяченою життю і творчості Т.Г.Шевченка у фойє будинку культури, ознайомився з експозицією Золочівського історико-краєзнавчого музею, подивився фільм про роботу клубних закладів району і тематичний концерт «Кобзар - наш сучасник».
 

Теги