Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські лучники стали переможцями змагань на Кубок Віктора Рубана

Харківські лучники стали переможцями змагань на Кубок Віктора Рубана

З 9 по 12 січня у навчально-спортивному комплексі «Каразінський» відбувся Всеукраїнський турнір зі стрільби з луку на Кубок олімпійського чемпіона Віктора Рубана. У ньому взяли участь більше 190 лучників з різних регіонів України, а також з Росії. У змаганнях з класичного луку в категорії «дорослі» переможцями та призерами стали харківські спортсмени. В особистій першості серед жінок перемогу здобула Вікторія Коваль, призерами стали Марина Кириченко (3-е місце, СДЮСШОР «Комунар» ) і Ловчіков Дмитро (3-е місце).

Серед юнаків всі три призові місця вибороли вихованці Харківської СДЮСШОР «Комунар» Марк Головко, Антон Бабійчук та Артем Рибін. Також призерами стали вихованки СДЮСШОР Юлія Ксенофонтова та Катерина Мазорчук, що завоювали друге та третє місця відповідно.

У категорії блочного лука серед дорослих також перемогу здобули харківські лучники - Вадим Головко і Вікторія Дьякова

У командній першості з класичного луку серед чоловіків перемогу здобула команда «Харків-1», другою стала команда «Харків-2», а третіми стали представники з Воронежа. Серед жінок «золото» завоювали лучниці з команди «Харків-1», срібним призером стала команда Федерації стрільби з лука Харківської області, а бронзовими призерами - кияни. Серед юнаків і серед дівчат теж перемогли харків'яни - представники команди «Харків-1».