Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Донецька область висловила співчуття рідним та близьким загиблих в результаті пожежі на Харківській ювелірній фабриці

Донецька область висловила співчуття рідним та близьким загиблих в результаті пожежі на Харківській ювелірній фабриці

На ім’я голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна надійшла телеграма від голови Донецької ОДА Андрія Шишацького, в якій він висловив співчуття рідним та близьким загиблих в результаті пожежі на Харківській ювелірній фабриці, яка сталася 8 січня. «Донеччина, нажаль, добре знає, що таке надзвичайні події на великих промислових об’єктах, під час яких гинуть люди. Тому жителі нашого регіону із особливим сумом сприйняли звістку про смерть восьми робітників підприємства. Від донеччан та від себе особисто висловлюю глибокі співчуття родинам загиблих, а постраждалим внаслідок пожежі бажаю скорішого одужання», - йдеться у телеграмі.

Довідка. Сьогодні на території заводу «ХАРТРОН» у п’ятиповерховій виробничій будівлі, яку займає ТОВ «Харківська ювелірна фабрика», сталася пожежа. За інформацією ГУ ДСНС України у Харківській області, внаслідок пожежі загинули 8 осіб, ще 22 особи були евакуйовані рятувальниками. 

Вогнем пошкоджено 4 та 5 поверхи будівлі на площі 250 квадратних метрів. Рятувальники не допустили поширення вогню на інші поверхи будівлі. О 12:40 пожежа була локалізована, о 14:10 ліквідована. До гасіння пожежі було залучено 20 одиниць основної та спеціальної техніки Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області. Причина пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються.