Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До Харкова завітала новорічна казка

До Харкова завітала новорічна казка

Голова облдержадміністрації Михайло Добкін і міський голова Геннадій Кернес сьогодні привітали з наступаючим Новим роком найменших жителів Харкова та області, в тому числі дітей соціально незахищених категорій, які відвідали новорічний мюзикл «У тридев'ятому царстві» в Харківському палаці спорту.

«Дорогі діти та батьки! Дорогі артисти і всі ті, хто в ці дні дарує дітям справжнє свято казки! Жодна дитина не повинна бути обділена увагою, де б вона не мешкала. Умови, які створюються в нашому рідному Харкові, і можливості, які використовує наша територіальна громада, дозволяють мені говорити, що найкращі діти і казки – у Харкові. Вітаю з Новим роком, бажаю щастя, здоров'я, нехай Дід Мороз принесе вам подарунки, на які ви очікуєте. Нехай у наступний рік – рік Коня – у кожного буде свій богатирський кінь, який принесе вдачу», – сказав Михайло Добкін, звертаючись до присутніх.

Після новорічної вистави «У тридев'ятому царстві» Михайло Добкін і Геннадій Кернес урочисто запалили Новорічну ялинку.

Довідка. Новорічна вистава відбувається під патронатом голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна та Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Цього року з 23 грудня по 4 січня мюзикл «У тридев'ятому царстві» подивляться 45 тис. школярів з Харкова і області, а також з Полтави і Бєлгорода. Подивитися на святкову шоу-програму також приїдуть діти пільгових категорій.