Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Олімпійських та Паралімпійських іграх у Сочі передбачено близько 10 сфер діяльності для волонтерів

На Олімпійських та Паралімпійських іграх у Сочі передбачено близько 10 сфер діяльності для волонтерів

Сьогодні в ході прес-конференції на тему "Волонтерство на XXII Зимових Олімпійських та XI Зимових Паралімпійських іграх, які відбудуться в м. Сочі в 2014 році" начальник відділу зовнішніх зв'язків Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» Марина Степанова, розповідаючи про специфіку роботи волонтера, підкреслила, що на Олімпійських та Паралімпійських іграх передбачено близько 10 сфер діяльності для волонтерів, і кожен може вибрати не більше 3-х.

«Це взаємодія з олімпійським та паралімпійським комітетом, робота зі ЗМІ, контроль і допомога в питаннях дотримання протоколу, медичних питаннях, розміщення гостей та учасників, харчування, розважальні заходи, лінгвістичні послуги, спортивні волонтери, які допомагатимуть у проведенні змагань», - пояснила Марина Степанова.

Також начальник відділу зовнішніх зв'язків Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» розповіла про основні вимоги до волонтерів: повноліття на момент реєстрації та особисті якості, такі як комунікабельність, відкритість, вміння працювати в команді і швидка реакція в надзвичайних ситуаціях. Знання іноземної мови бажано, але не обов'язково.