Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фінансування додаткового харчування для дітей-сиріт, які лікуються в Інституті охорони здоров'я дітей та підлітків, буде продовжено в 2014 році

Фінансування додаткового харчування для дітей-сиріт, які лікуються в Інституті охорони здоров'я дітей та підлітків, буде продовжено в 2014 році

Сьогодні підписано договір про соціальне партнерство між Харківською облдержадміністрацією, ДУ «Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків НАМН України», КП «Міська молочна фабрика-кухня дитячого харчування» та Благодійним фондом «Майбутнє і надія». Згідно з угодою, протягом 2014 року діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають на поглибленому медичному обстеженні та лікуванні в Інституті охорони здоров'я дітей та підлітків, отримуватимуть додаткове харчування у вигляді молочних продуктів, які виготовляються міською молочною фабрикою-кухнею дитячого харчування.

Перший договір про співпрацю був підписаний у 2012 році, і заступник голови ХОДА Ігор Шурма підкреслив, що рік соціального співробітництва з точки зору дитячих лікарів пройшов дуже результативно.

«Станом на сьогоднішній день обстеження і лікування пройшли 566 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Всього в Харківській області їх 1065, а це означає, що на сьогодні ми обстежили 53% даного контингенту. Я хочу подякувати за громадянську позицію всім, хто надає допомогу в організації медичного обстеження та харчування для дітей, позбавлених батьківської опіки. Це хороший приклад для того, щоб люди могли зрозуміти, що таке милосердя», - сказав Ігор Шурма.

Свої підписи під документом поставили заступник голови ХОДА Ігор Шурма, директор Інституту охорони здоров'я дітей та підлітків Микола Коренєв, керівник Благодійного фонду Дмитро Кожухар і заступник директора молочної фабрики-кухні Людмила Лобойко.

Згідно з угодою, щодня 15 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на поглибленому медичному обстеженні та лікуванні в ДУ «Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків НАМН України», будуть отримувати додаткове харчування у вигляді молочних продуктів, які виготовляються міською молочною фабрикою-кухнею дитячого харчування.

Теги