Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська область - у першій десятці регіонів України із створення нових робочих місць

Харківська область - у першій десятці регіонів України із створення нових робочих місць

Згідно з статистичною інформацією, на 1 грудня 2013 року завдання щодо створення в цьому році нових робочих місць у Харківській області виконане на 155,3% при середньому показнику по Україні 144%. Про це повідомив сьогодні на підсумковій прес-конференції в ході Днів відкритості регіону в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «За підсумками року Харківська область знаходиться за цим показником у першій десятці. Цього року 31,3 тис. робочих місць було скорочено з різних причин. У тому числі це і сезонні роботи, і місця на державних підприємствах, і в бізнесі. При цьому створено 48,7 тисяч нових робочих місць. Разом – плюс 17 тисяч робочих місць», – розповів губернатор.

Він зазначив, що створення нових робочих місць – це один з основних показників при оцінці діяльності обласних державних адміністрацій Кабінетом міністрів.

«У нас вироблена система, при якій щотижня мої заступники доповідають про ті показники, за якими оцінюється робота Харківської області. Ці показники дають нам можливість говорити, що область з 27 місця рейтингової оцінки в кінці 2009 року перебралася на четверте і утримувала його в 2011 і 2012 роках», – підкреслив губернатор.

Теги