Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Комунальна преса - потужне джерело інформації для більшості жителів області

Комунальна преса - потужне джерело інформації для більшості жителів області

Сьогодні в м. Балаклія відбувся загальнообласний семінар для редакторів районних комунальних друкованих засобів масової інформації, організований Департаментом масових комунікацій ХОДА. Його провели директор Департаменту масових комунікацій Вікторія Маренич і директор Юридичного департаменту Харківської облдержадміністрації Артур Мартін. У семінарі також взяли участь голова Балаклійської РДА Іван Столбовий та голова Балаклійської районної ради Степан Масельський.

Як зазначила Вікторія Маренич, за оцінками Держкомтелерадіо, робота Департаменту масових комунікацій ХОДА з районними друкованими виданнями є прикладом налагодження відносин між органами влади та районними комунальними ЗМІ.

«У попередні роки ніколи не проводилося такої кількості майстер-класів, семінарів, селекторних нарад, де піднімалися питання роботи з районними ЗМІ, як за цей звітний період. Рік був дуже складним, але робота комунальної преси Харківської області говорить про те, що це дуже потужне джерело інформації для більшості жителів області», - підкреслила Вікторія Маренич.

Вона також зазначила, що Балаклійський район був невипадково обраний місцем проведення чергового семінару, оскільки взаємодія місцевих районних ЗМІ та органів влади є одним з найяскравіших позитивних прикладів.