Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав співробітників міліції з професійним святом

Михайло Добкін привітав співробітників міліції з професійним святом

Сьогодні відбулися заходи з нагоди Дня міліції України. У них взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, керівники силових структур Харківщини.

«Напередодні вашого професійного свята хочеться побажати, перш за все, витримки, мужності, впевненості у своїх силах. Я не можу сьогодні не торкнутися тих непростих, іноді драматичних подій, що відбувалися протягом останнього місяця в нашій країні. Не можу не висловити слова підтримки бійцям спеціальних підрозділів, які, поїхавши від своїх родин, в Києві виконують свій обов'язок і в буквальному розумінні своїми тілами захищають головні державні установи, які намагалися штурмувати, захоплювати. Я не можу сьогодні не сказати слова подяки офіцерам, солдатам і курсантам внутрішніх військ, які в непростій ситуації з честю виконували і виконують свій обов'язок, а вірність присязі доводять не словами, а своїми справами.

Хочу побажати, щоб виходячи з цих складних ситуацій ви стали сильнішими, мудрішими, щоб Господь Бог оберігав всіх вас. Бажаю, щоб у ваших родинах був порядок, затишок і благополуччя, і щоб у нашому суспільстві зникло абсолютно несправедливе ставлення до людей, які, ризикуючи життям, виконують свій професійний обов'язок», - сказав Михайло Добкін. 

Михайло Добкін вручив кращим співробітникам Головного управління МВС України в Харківській області почесні грамоти та подяки.