Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін зустрівся з переможцями Всеукраїнських молодіжних Дельфійських ігор

Євген Савін зустрівся з переможцями Всеукраїнських молодіжних Дельфійських ігор

Заступник голови Харківської ОДА Євген Савін 16 грудня зустрівся з командою студентів вищих мистецьких навчальних закладів Харкова, які представляли регіон на Всеукраїнських молодіжних Дельфійських іграх «Енергія молодих». У складі команди Дмитро Гергель (Харківське музичне училище ім. Б.М. Лятошинського, номінація «баян/акордеон»), студенти Харківського національного університету мистецтв Богдан Харченко (номінація «саксофон»), Юлія Філіпська (номінація «музична композиція»), Марія Тарасюк (номінація «джазовий спів»). Заступник голови ХОДА побажав молодим людям творчого натхнення і перемоги.

«Я традиційно зустрічаюся з переможцями дельфийских ігор. Те, що ви робите, це дійсно важко, але якщо Бог дав вам такий талант, значить, ви повинні все це реалізовувати. Cпасибі вам за те, що ви гідно представили Харківщину на Всеукраїнських молодіжних Дельфійських іграх. Я сподіваюся, що ви і з Міжнародного творчого фестиваля повернетесь з перемогою», - сказав Євген Савін.

Довідка. Вперше на національному рівні в Україні Дельфійські ігри відбулися в 2010 році. У них взяли участь 197 учасників з усіх регіонів України. Українська делегація є постійним учасником міжнародних дельфіад. Від нашої країни взяли участь більше 500 представників. Лауреатами та переможцями стали 67 учасників. Розвиток Дельфійського руху у світі підтримують ЮНЕСКО та Рада Європи.