Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Пора радикалізму і хаосу в Україні закінчується. Михайло Добкін

Пора радикалізму і хаосу в Україні закінчується. Михайло Добкін

Як підкреслив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, результати волевиявлення громадян на повторних виборах в 5 проблемних округах України дуже очікувані. «Події і настрої, які продемонструвала трійка опозиційних політичних сил у центрі Києва, не могли не вплинути на результати волевиявлення громадян. Якщо спочатку вони ще могли розраховувати на підтримку, то сьогодні мешканці тих регіонів, де відбулися перевибори, зрозуміли, що люди, які представляють опозицію, не налаштовані на конструктивну роботу» , - заявив Михайло Добкін.

Також він зазначив, що особливо порадували результати виборів у Києві, який починає пробуджуватися від «свободолетаргійного» сну: тут опозиціонери також зазнали поразки.

«Результати цього голосування також показали, що люди підтримали кандидатів, які налаштовані на конструктивну роботу у Верховній Раді. А відсутність цих факторів у політичних сил, які сьогодні виявилися аутсайдерами, не дозволяють їм перемагати. Люди втомилися від шоу, яке влаштовують депутати-опозиціонери в залі засідань, з'ясування стосунків і спроб спрямувати роботу парламенту в деструктивне русло. Це ще одна причина, чому опозиція програла ці вибори», - підкреслив голова ХОДА.

«Люди підтримали діалог замість протистояння і ультиматумів. Пора радикалізму і хаосу в Україні закінчується», - підсумував Михайло Добкін.