Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для вихованців дитячих будинків Харківщини відбувся показ фільму «Іван Сила»

Для вихованців дитячих будинків Харківщини відбувся показ фільму «Іван Сила»

В кінотеатрі «Боммер» вихованці Краснокутського дитячого дошкільного будинку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  і Богодухівського дитячого будинку-інтернату мали змогу не тільки побачити новий український фільм «Іван Сила», а й поспілкуватися з його творцями. Цей захід став подарунком дітям до Дня Святого Миколая від голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна.

Показ відбувся у рамках проекту «Харьковская сирень P.S.». «Іван Сила» - це один з двох популярних українських фільмів, створених цього року вперше за підтримки Міністерства культури України. Про це, представляючи фільм, сказала директор кінотеатру «Боммер» Тетяна Пурдіч.

«Ми впевнені, що цей новий український фільм буде цікавий юним глядачам. Тому сьогодні, напередодні Дня Святого Миколая, як подарунок від голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна ми організували не лише показ, але ще й зустріч з режисером і акторами фільму «Іван Сила», - сказала вона.

Після перегляду кінофільму на запитання глядачів відповіли його режисер і сценарист Віктор Андрієнко, виконавець головної ролі Дмитро Халаджи, актори - харків'яни, що також знялися в цьому фільмі.