Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Діти села Нечволодівка Куп'янського району забезпечені дошкільною освітою

Діти села Нечволодівка Куп'янського району забезпечені дошкільною освітою

Педагогічний колектив УВК і батьки вихованців дитячого садка Нечволодовского навчально-виховного комплексу Куп'янського району висловили подяку голові ХОДА Михайлу Добкіну за допомогу у відкритті різновікової групи дитячого саду і ремонті школи.

Як розповіла директор Нечволодовского навчально-виховного комплексу Куп'янського району Ольга Копилова, в 2012 році було відремонтовано дах школи, в 2013-му - відкрита група дошкільного виховання при середній школі села

«На одній із зустрічей до Михайла Марковича батьки звернулися з проханням відкрити групу для дошкільнят - маленьких дітей у селі багато. І 30 жовтня у нас відбулося урочисте відкриття групи для дошкільнят на базі нашої загальноосвітньої школи, і вона була перетворена в навчально-виховний комплекс. Зараз у групу ходять більше 30 дітей, і в школі учнів додалося, а дошкільний підрозділ оснащено сучасним обладнанням. Крім того, організовано підвезення дітей із сусідніх сіл, для нас був виділений транспорт за програмою «Шкільний автобус». Ми хочемо висловити величезну подяку Михайлу Марковичу за те, що він завжди такий уважний до наших проблем і завжди готовий допомогти», - сказала Ольга Копилова.

Теги