Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До кінця року на Харківщині будуть здані в експлуатацію 16 багатоквартирних будинків

До кінця року на Харківщині будуть здані в експлуатацію 16 багатоквартирних будинків

Про це сьогодні в ході обласної селекторної наради розповів директор Департаменту будівництва та архітектури ХОДА Михайло Рабинович. Говорячи про підсумки введення житла в експлуатацію в 2013 році, він підкреслив, що станом на 13 грудня на території Харківської області було здано 260,2 тис. кв. метрів житла.

«Хочу відзначити, що за багатоквартирним житлом, якого на сьогодні здано 83,9 тис. кв. м, Харківська область здала на 36% більше, ніж у відповідному періоді 2012 року. Індивідуального житла введено 176,3 тис. кв. м. До кінця року планується ввести в експлуатацію 16 багатоквартирних будинків - це 110 тис. кв. метрів. Кожен будинок знаходиться на контролі. Разом з ДАБК ми відстежуємо ситуацію, і всі ці об'єкти будуть здані», - сказав Михайло Рабинович.

Також директор Департаменту будівництва та архітектури ХОДА підкреслив, що необхідно посилити контроль за діяльністю робочих груп, які були створені в районах області з метою активізувати здачу в експлуатацію об'єктів індивідуального житла. За словами Михайла Рабиновича, найбільше об'єктів індивідуального житла сьогодні готується до здачі в Дергачівському, Зміївському, Харківському, Чугуївському районах, а також у містах Харків і Чугуїв.