Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська філармонія підготувала різдвяні програми

Харківська філармонія підготувала різдвяні програми

З 2 по 19 січня в Харківській філармонії відбудеться ряд концертів симфонічної та камерної музики. У концертах візьмуть участь солісти та творчі колективи філармонії, гості з Польщі, Росії, Греції і міст України. Так, 7 січня відбудеться Різдвяний органний концерт Станіслава Калініна.  Відома саксофоніста Анна Степанова (Одеса) зустрінеться з харків'янами в яскравій програмі «Різдвяний саксофон», яка відбудеться 11 січня.

Одна з улюблених музичних традицій Харкова - Староноворічний святковий концерт Академічного симфонічного оркестру Харківської філармонії під управлінням Юрія Янка відбудеться 13 січня. Програма вечора вільна від академічних канонів: пануватимуть імпровізація, святкова музика і дотепність.
14 січня: прайм-концерт «Старий новий рік». У концерті візьмуть участь солісти філармонії естрадного та академічного напрямку, артист оригінального жанру Юрій Урицький; ансамбль народних інструментів «3 +2», гітарний дует «Фієста», Академічний хор ім. В. Палкіна під керуванням Андрія Сиротенко.
15 січня харків'яни зможуть насолодитися концертом «Різдвяна містерія» у виконанні академічного хору ім. В. Палкіна. У програмі вечора духовні різдвяні піснеспіви різних країн. Прозвучить багато українських колядок та щедрівок у яскравих аранжуваннях.