Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін вручив потерпілим на виробництві ключі від 15 автомобілів

Євген Савін вручив потерпілим на виробництві ключі від 15 автомобілів

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня людей з особливими потребами відбулася урочиста церемонія передачі спеціалізованих автомобілів ЗАЗ Sens. Ключі 15 потерпілим на виробництві вручив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін.

«Сьогодні у мене почесна місія - вручити вам ключі від автомобілів. Ви заслужили їх своєю працею. Машина вам потрібна не просто як якийсь додатковий сервіс, а як необхідний інструмент для комфортності в житті. Тому ще раз хочу нас всіх привітати з цією подією. Бажаю, щоб ваші машини не ламалися, доставляли вам задоволення, і ви з їх допомогою могли вирішувати багато завдань. Хочу підкреслити, що це не разова акція. Це системна робота влади з виконання соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення інвалідів автомобілями. Найближчим часом ми знову повернемося до цього питання, і тут же будемо вручати автомобілі тим людям, які ще стоять у черзі», - сказав Євген Савін присутнім.

Вартість придбання автомобіля, запасних частин до нього, пального, ремонту і технічного обслуговування, а також навчання керуванню автомобілем компенсує Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Харківській області.

Станом на 1 грудня 2013 року в черзі на отримання або заміну спецавтотранспорту на Харківщині перебуває 61 людина, яка в результаті трудового каліцтва або професійного захворювання має медичні показання для забезпечення автомобілями. За договором між ПАТ «ЗАЗ» і Фондом соціального страхування від нещасних випадків до кінця року в область всього має надійти 47 автомобілів.