Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрився Кримський курортно-туристичний офіс

У Харкові відкрився Кримський курортно-туристичний офіс

Сьогодні в Харкові відбулося відкриття Кримського курортно-туристичного офісу. Мета відкриття офісу - налагодження двостороннього туристичного потоку між регіонами. За словами міністра курортів і туризму АРК Олександра Лієва, уряд Криму вважає Харків одним з пріоритетних регіонів - партнерів. «Для нас Харківська область одна із стратегічних. Разом з Києвом Харків займає майже чверть усього туристичного потоку з України. Наша мета, щоб у кожному населеному пункті області було агентство, куди людина може прийти і отримати кваліфірованную допомогу у виборі санаторно -курортного лікування та оздоровлення», - сказав Олександр Лієв.

Також у ході церемонії відкриття офісу відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між міністерством курорту і туризму АРК та компанією «СалоВейКо». Згідно з яким харківський партнер бере на себе обов'язки з навчання лікарів та турагентів роботі з кримським санаторним турпродуктом, організації інфотурів до Криму, поширенню рекламної продукції, яку видають за замовленням Міністерства курортів і туризму АРК.

В Україні це вже четвертий Кримський курортно- туристичний офіс. Перші три були відкриті в Києві, Львові та Дніпропетровську. Подібні офіси також існують в Ризі, Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Сиктивкарі, Мін
ську, Баку.