Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євген Савін привітав жителів області з Міжнародним днем людей з особливими потребами

Євген Савін привітав жителів області з Міжнародним днем людей з особливими потребами

Сьогодні в Харківському національному театрі опери та балету ім. М. Лисенка відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня людей з особливими потребами. З вітальними словами до присутніх звернулися заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін та заступник голови обласної ради Людмила Давидова. «Ви є взірцем для людей, які сумніваються, що і як робити. Ви – приклад того, як можна, маючи певні проблеми, вирішувати складні завдання і досягати високих результатів. Хотів би вам подякувати за те, що ви робите для багатьох, хто занепав духом або потрапив у складну життєву ситуацію. Ви незалежно ні від чого знайшли в собі сили і мужність довести, що можна жити і радіти життю. Особливо хочу виділити людей похилого віку. Мати таку активність, бути двигуном багатьох процесів – це потребує колосальних сил і енергії. Хочу вам всім побажати здоров'я, успіхів, настрою, наполегливості в досягненні мети і всього найкращого», – зазначив Євген Савін.

Від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна він привітав всіх присутніх із святом, а також вручив почесні нагороди обласної державної адміністрації та обласної ради.

Також в ході урочистостей було підбито підсумок щорічного відкритого обласного фестивалю творчості «На крилах натхнення», який в цьому році став відбірковим туром Всеукраїнського фестивалю «Барви життя», і відбувся гала-концерт переможців фестивалю.

Теги