Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Європейський союз не хоче втратити Україну

Європейський союз не хоче втратити Україну

В ході програми «Харків online. Вечір» на ХОД ТРК голова облдержадміністрації Михайло Добкін розповів, що Президент України Віктор Янукович сьогодні провів ряд телефонних переговорів зі своїми європейськими колегами і домовився про продовження переговорів щодо поліпшення умов для підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

«Це доводить, що Україна не міняла курс євроінтеграції, а також підтверджує той факт, що європейські партнери усвідомлюють, що Україні потрібні інші умови, ніж ті, що були запропоновані раніше», - підкреслив Михайло Добкін.

За його словами, пролунала інформація про те, що стосовно України як держави будуть застосовані санкції. Сьогоднішня заява керівництва Європи про те, що ніякі санкції щодо України не розглядаються, як відносно держави, так і щодо окремих політиків - ще одне підтвердження, що Європейський союз не зацікавлений втратити Україну.

«Відсутність великої кількості людей на вулицях Києва сьогодні говорить про те, що люди, висловивши свій протест, передали ініціативу в руки влади, і вона повинна коректувати курс нашої держави», - сказав Михайло Добкін.