Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наш вибір - не революція, а еволюція. Геннадій Кернес

Наш вибір - не революція, а еволюція. Геннадій Кернес

«Я підтримую євроінтеграцію, курс Президента України та дії Кабінету Міністрів щодо стабілізації ситуації в країні. В Харкові зараз робоча обстановка, люди вийшли на роботу і адекватно оцінюють події в країні. Для тих, хто не розуміє, ми збираємо сесії і ведемо роз'яснювальну роботу. І ніхто не збирається обговорювати введення надзвичайного стану, про який ходять необгрунтовані чутки. Наш вибір - не революція, а еволюція - для того, щоб люди хотіли тут жити, працювати, щоб молодь мала роботу»,- зазначив у ході позачергової сесії обласної ради Харківський міський голова Геннадій Кернес.

Він підкреслив, що в місті підтримується спокій і порядок, виконується програма соціально-економічного розвитку, місто готується до Нового року і Різдва.

«Я дякую депутатам обласної ради за оперативно скликану сесію, завтра Харківська міськрада висловить своє ставлення до ситуації. Я закликаю правоохоронні органи нести службу, як це роблять зараз всі комунальні служби, бюджетні установи, органи місцевого самоврядування, мерія, обладміністрація, охорона здоров'я, освіта і всі, хто забезпечує нормальне життя міста», - зазначив Геннадій Кернес.